Re: [問題] 請問大家都喫什麼早餐哩。

看板NSYSU作者 (Simple life)時間13年前 (2010/10/23 23:07), 編輯推噓10(1000)
留言10則, 8人參與, 最新討論串4/4 (看更多)
蛙金罵離虧中山阿 蛋洗挖五席準鄧起 馬欸起假紮等 挖尷尬咩桃逼阿欸 阿姨蛋餅美賣假 u夠甲欸爸 丁便嘎學弟底六合路逼阿欸興隆居 膽細挖馬恩災逮異安抓碾 黑湯包息在五告juicy 雖連挖金喊滿工委 蛋洗挖金喜在~ 蓋笑哩齁點 愛啟甲塊賣喔! 麥克器! ※ 引述《skatekid (俏皮一哥)》之銘言: : ※ 引述《christie (哲學系第一^_<)》之銘言: : : 50元的話, : : 可以考慮食一下在加油站附近的元氣早餐, : : 從加油站繞進旁邊的小巷子再左轉就在隅離(唔係嘛 咁鬼易??) : : 裡面有個套餐好像只要49銀兩,是捲餅,滿不錯食的。 : : 有個牛肉漢堡我唔知係唔係地雷惹,看圖片是很棒! : 50蚊ge話, : 可以考慮下吃係加油站附近ge元氣早餐, : 從加油站轉入去旁邊個條巷仔..再轉左..就係隔離la(唔係嘛 咁鬼易??) : 入面有個餐好似49雞ja,係捲餅黎ga,幾好食ga。 : 有個牛肉漢堡我唔知係咪係地雷wo~~睇張相就幾好食甘 : : 丹丹的漢堡蔬菜只有一片...食過一次就唔想去 : : 我勁大獲囉點解這多人要去食 : : 而且o個邊燒肉很鹹!係有d唔慣 : : 好采我都只喝他的大檸檬紅茶,飲了心情靚 : 丹丹佢ge漢堡d菜淨係得一塊...食過都唔會想再去 : 我勁唔明點解有甘多人要去食lo("我勁大獲囉" --到底你大鑊d咩ar?!我5明ar!!!) : 同埋嗰d燒肉超鹹!!係有d唔慣 : 我淨係飲佢ge檸檬紅茶,飲左心情靚曬 : : 係咁先啦 : : 唔馳客氣 : 係咁先la : 唔洗客氣 : 參考看看囉 -- ▆▇ ψkangleis 子曰:「吱吱為吱吱,不知為不知,是吱也。」 孔子, ═▼ 蛆阜縣人,蠕家創始者 吱吱就是吱吱 不懂就是不懂 這就是吱吱 ▁▂▁ ▃ 中國人,不意外 #1Ansn1Kc (joke) idea by Leurc -- ※ 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc) ◆ From: 111.255.181.100

10/23 23:08, , 1F
拍拍手~

10/23 23:08, , 2F
賊丟喜 愛呆玩啦
※ 編輯: falling555 來自: 111.255.181.100 (10/23 23:09)

10/23 23:08, , 3F
台語馬ㄟ通

10/23 23:08, , 4F
笑推 XDDDDDDDD

10/23 23:09, , 5F
等等會有西語版我猜

10/23 23:11, , 6F
西語我都有學過下wo~~

10/23 23:11, , 7F
翻翻看!!!!

10/23 23:16, , 8F

10/23 23:19, , 9F