看板 [ NSYSU ]
討論串[問題] 請問大家都喫什麼早餐哩。
共 4 篇文章
首頁
上一頁
下一頁
尾頁

推噓23(26推 3噓 8→)留言37則,0人參與, 最新作者huahua345 (au revoir)時間13年前 (2010/10/23 06:19), 編輯資訊
內容預覽:
as title. 早上都好困擾我噢這個問題!!!!. 學校附近大家比較常吃啥?. 如果以價錢50以內來說的話.... 常買的有. 1.廟口進去萊爾富前面的紫米飯糰. 算蠻好喫的但選料問題有時候有點油. 2.丹丹. 保守打擊. 3.後山下來過鐵路的澎澎漢堡. 一開始因為離我家很近 但發現還蠻好喫的.
(還有157個字)

推噓1(23推 22噓 7→)留言52則,0人參與, 最新作者christie (哲學系第一^_<)時間13年前 (2010/10/23 13:03), 編輯資訊
內容預覽:
50元的話,. 可以考慮食一下在加油站附近的元氣早餐,. 從加油站繞進旁邊的小巷子再左轉就在隅離(唔係嘛 咁鬼易??). 裡面有個套餐好像只要49銀兩,是捲餅,滿不錯食的。. 有個牛肉漢堡我唔知係唔係地雷惹,看圖片是很棒!. 丹丹的漢堡蔬菜只有一片...食過一次就唔想去. 我勁大獲囉點解這多人要去食
(還有104個字)

推噓5(5推 0噓 7→)留言12則,0人參與, 最新作者skatekid (俏皮一哥)時間13年前 (2010/10/23 22:57), 編輯資訊
內容預覽:
50蚊ge話,. 可以考慮下吃係加油站附近ge元氣早餐,. 從加油站轉入去旁邊個條巷仔..再轉左..就係隔離la(唔係嘛 咁鬼易??). 入面有個餐好似49雞ja,係捲餅黎ga,幾好食ga。. 有個牛肉漢堡我唔知係咪係地雷wo~~睇張相就幾好食甘. 丹丹佢ge漢堡d菜淨係得一塊...食過都唔會想再去
(還有6個字)

推噓10(10推 0噓 0→)留言10則,0人參與, 最新作者falling555 (Simple life)時間13年前 (2010/10/23 23:07), 編輯資訊
內容預覽:
蛙金罵離虧中山阿. 蛋洗挖五席準鄧起 馬欸起假紮等. 挖尷尬咩桃逼阿欸 阿姨蛋餅美賣假 u夠甲欸爸. 丁便嘎學弟底六合路逼阿欸興隆居 膽細挖馬恩災逮異安抓碾. 黑湯包息在五告juicy. 雖連挖金喊滿工委 蛋洗挖金喜在~. 蓋笑哩齁點 愛啟甲塊賣喔!. 麥克器!. --. ▆▇ ψkanglei
(還有102個字)
首頁
上一頁
下一頁
尾頁