討論串[問題] 點解係NTUHKMSA
共 4 篇文章
首頁
上一頁
下一頁
尾頁

推噓1(1推 0噓 0→)留言1則,0人參與, 最新作者lokjoanna (回家過新年)時間19年前 (2005/06/06 20:09), 編輯資訊
內容預覽:
岩岩先發現PTT係叫"NTUHKMSA". 唔係咁明??. 唔係應該叫"NTUHKMAC"嗎?. ???. --. 讓青春烈火燃燒永恆,. 讓生命閃電劃過天邊;. 向浩瀚星空許下諾言,. 讓年輕的心永不改變!. 用所有熱情換回時間,. 讓年輕的夢沒有終點! ──節錄自已故歌手張雨生之歌曲「烈火青春

推噓0(0推 0噓 0→)留言0則,0人參與, 最新作者simonsou (XD)時間19年前 (2005/06/06 20:23), 編輯資訊
內容預覽:
應該係因為 SA = Student's Association 呱. 咁樣 NTUHKMSA =. National Taiwan University Hong Kong and Macau Student's Association. 應該係咁呱........... --. 發信站:

推噓0(0推 0噓 0→)留言0則,0人參與, 最新作者siopang時間19年前 (2005/06/06 20:31), 編輯資訊
內容預覽:
咦..你唔係港澳幹事咩. 連真名都唔知. --. 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc). ◆ From: 140.112.230.17.

推噓0(0推 0噓 0→)留言0則,0人參與, 最新作者lokjoanna (回家過新年)時間19年前 (2005/06/06 22:37), 編輯資訊
內容預覽:
因為我冇留意後面既意思囉. 一直記開ntuhkmac. 咪唔注意囉. sorry!. --. 讓青春烈火燃燒永恆,. 讓生命閃電劃過天邊;. 向浩瀚星空許下諾言,. 讓年輕的心永不改變!. 用所有熱情換回時間,. 讓年輕的夢沒有終點! ──節錄自已故歌手張雨生之歌曲「烈火青春」. --. 發信站
首頁
上一頁
下一頁
尾頁