討論串[閒聊] 想識多d香港人...
共 16 篇文章

推噓-1(0推 1噓 0→)留言1則,0人參與, 最新作者lovediana (rainy)時間20年前 (2004/07/12 02:42), 編輯資訊
內容預覽:
hihi.... 我黎台灣arm arm 好滿一年,學校全部都係台灣人 lei gei... 唔好玩~~好無親切感 lor.... arm arm先開始用依個BBS ar... 所以請多多指教啦!!yeah~^o^hehe. --. 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc). ◆ From: 22

推噓0(0推 0噓 0→)留言0則,0人參與, 最新作者Plants.時間20年前 (2004/07/12 06:16), 編輯資訊
內容預覽:
【 在 lovediana.bbs@ptt.cc (rainy) 的大作中提到: 】. 點解只係想識香港人o既...... =_=". --. 來源:‧友情天地 friend.pine.ncu.edu.tw‧[FROM: WORM.m5.ntu.edu.tw].

推噓0(0推 0噓 0→)留言0則,0人參與, 最新作者lovediana (rainy)時間20年前 (2004/07/12 08:31), 編輯資訊
內容預覽:
因為我間scl全部都係台灣人...成日覺得同佢o地唔係幾咩....... 唉.....好掛住香港 ar...好想返去 ar...v.v. 引述《Plants.bbs@friend.pine.ncu.edu.tw (把握)》之銘言:. --. 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc). ◆ Fr

推噓0(0推 0噓 0→)留言0則,0人參與, 最新作者newguy.時間20年前 (2004/07/12 09:06), 編輯資訊
內容預覽:
我黎緊個學期會黎台大啊. 你係唔係台大人啊 ?. 【 在 lovediana.bbs@ptt.cc (rainy) 的大作中提到: 】. --. 來源:.友情天地WWW friend.pine.ncu.edu.tw. [FROM: 219.77.74.121].

推噓0(0推 0噓 0→)留言0則,0人參與, 最新作者lovediana (rainy)時間20年前 (2004/07/13 07:24), 編輯資訊
內容預覽:
我唔係台大人啊...我仲未入大學..今年升F.6^^. 引述《newguy.bbs@friend.pine.ncu.edu.tw (我是新生)》之銘言:. --. 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc). ◆ From: 61.216.138.156.