Re: 看過來! 今年港澳會全年活動大計

看板NTUHKMSA作者時間17年前 (2006/12/24 03:51), 編輯推噓2(202)
留言4則, 2人參與, 最新討論串15/20 (看更多)
TO FPKMAN 首先對於你ge問題,有關人士其實有回覆你,只是你不知道她是.你話佢地只揀 對自己有利ge問題,請問你一句 ,對佢地有利ge問題係= =? 仲有 幫你扣上唔冷靜既帽子的人並不是幹事 你要分清楚一點.唔好胡亂猜測就誤會人,凡 事都要講"證據". 如果你認會我地活動太少又唔好玩.其實你可以嘗試一下去參與我地ge 活動.畢竟我地ge活動都需要人去參與.你有興趣試?如果你有興趣可以一齊玩.讓你感受一 下活動好玩ge地方 【 在 fpkman.bbs@ptt.cc (fpkman) 的大作中提到: 】 : 活動多少個問題唔係最重要…. : 各位可以睇返下佢原本個個po… : 佢po個D係乜野活動…. : 整出入境証都會計算係活動裡面…. : 我真係覺得係無活動就求其塞D野入去lo….. : le個係我個人主觀意見…. : 另一方面….. : 次次問親佢野…. 佢都一副事不關己既態度…. : 答野就答D ng答D…. : 只係揀D對自己有利既問題黎答…. : 完全令我覺得佢D不負責任lo…. : 仲要幫我扣上唔冷靜既帽子…. 試圖誤導其他讀者….. : 完全令我對港澳會極其失望….. : 我覺得依家既爭論點…. 已經唔在於活動多少… : 而係…. 港澳會幹事既態度問題… : ※ 引述《saga.bbs@friend.pine.ncu.edu.tw (沙加)》之銘言: : : 講真戈句...我都係比3000蚊ge 人... : : 但我覺得要策劃一個活動唔係咁易囉... : : 到頭黎搞好個活動....最後一定又有人話搞到點唔好點唔好... : : 講真...如果全港澳會ge 人...無論任何活動都支持下.. : : 我相信即係搞個 包剪dup 大賽..我都支持港澳聯架bor : : 你地留意個d 活動啦...雖然搞得少( 你地認為 ) : : 但你地肯唔肯參加係一個問題.. : : 活動ge 成本品質又係一個問題囉... : : 少活動...但樣樣活動都係緬甸戈d冇ge...例如我記得有次去九訓旅行呀咁... : : 仲有個僑生盃...你地以為包個場易架!? : : 我覺得你地自己未親自做過港澳會ge 幹部.. : : 就去評架的...是一個不成熟ge 行為.. : : 到你做左會長, 財政等等呢d 幹部ge 時候... : : 就知道佢地ge 辛酸... : : ps...我不是港澳聯幹部的人...但我係一個深深體會到他們痛苦的人...= =+ -- ※ 來源:‧友情天地 friend.pine.ncu.edu.tw‧[FROM: mic.m6.ntu.edu.tw]

12/24 20:05, , 1F
喂,唔好玩啦!咁多問題,咁就叫回應左?仲有,邊個啊?

12/24 20:06, , 2F
要回應就用港澳會ge名義去回應啦!用自己個id,識你乜水

12/24 22:51, , 3F
其實你可以這樣說: "我認為問題的回應不夠詳細,希望可以詳

12/24 22:53, , 4F
細一點,另外我希望你們能以港澳會的名義作回應!"