看板 [ MACAU ]
討論串寒流將去,澳門風情版仍舊冰冷......
共 10 篇文章
首頁
上一頁
下一頁
尾頁

推噓0(0推 0噓 0→)留言0則,0人參與, 最新作者XiJun時間19年前 (2005/01/16 21:31), 編輯資訊
內容預覽:
為什麼澳門版那麼冷?. 都沒有水!. 不要躲起來只看文章不po文。. 來呀,快點呀。再這樣,灌進來的水都快變成冰了。. 快進來灌冰吧!. 編輯: XiJun 來自: 140.122.241.126 (01/16 21:35).

推噓0(0推 0噓 0→)留言0則,0人參與, 最新作者windinin (小風)時間19年前 (2005/01/16 22:03), 編輯資訊
內容預覽:
引迥《XiJun》之銘言:. 天冷嘛~~. 大家都懶得打字吧?體溫會同手指失去連絡架~~~. 而且好多人都返左澳門啦下?靠ctm的速度...我連開網頁都冇咩耐心. 更何況bbs? kkman?. 唉~~~. 習慣就好了~~~. -------. 倒數52小時回澳!!!. --. 發信站:

推噓0(0推 0噓 0→)留言0則,0人參與, 最新作者rebeccai (神的孩子都在唱k)時間19年前 (2005/01/16 22:31), 編輯資訊
內容預覽:
冇法啦...CTM好慢好慢.......唯有等用量少的時段才可以上來看一看. 很可憐.............澳門的網路可否快一點????. 其實呢個時間澳門的冷清係意料中事....不過我相信開學後會回復熱鬧的^^. --. 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc). ◆ From: 202.17

推噓0(0推 0噓 0→)留言0則,0人參與, 最新作者dan01 (一一)時間19年前 (2005/01/16 22:56), 編輯資訊
內容預覽:
連上不良牛的速度還可以接受. 不過想要連上巴哈姆特就真的是妄想. --. 回澳倒數十六小時. --. http://www.wretch.cc/album/blackzero. 這是一本亂七八糟的相簿. --. 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc). ◆ From: 140.120.224.2

推噓0(0推 0噓 0→)留言0則,0人參與, 最新作者twinklesky (嗜好--發白日夢)時間19年前 (2005/01/16 23:06), 編輯資訊
內容預覽:
哈哈~~~~. 我係呢個版既忠實粉絲呀~~~~. 今日係我番到黎既第一日~. 但係亦都係好黑仔既一日.........=_________=. 真係黑到冇人有..... 打都打唔完呀.... 但係為左幫個版衝下人氣...就講其中一部份啦~~~. 話說己經黑左成個早上.... 到下午...諗住從觀音堂
(還有58個字)
首頁
上一頁
下一頁
尾頁